Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 5 de maig del 2014

PRIMES PRIMES COM LES PLUMES!

La ideologia què estic tractant és el Mesomorfisme. És una ideologia de la forma corporal asociada als homes amb unes característiques corporals o físiques atlètiques, musculoses, etc... El cas no és aquest sinó la ideologia contraria( la de les dones) ja que ho vaig trobar interessant perquè si ens fixem és el què vegem dia a dia en les xiques de hui en dia i açò pot desencadenar en algunes enfermetats. Estem parlant del culte a la primesa. En l'actualitat en què vivim, açò es vist com un mitjà per a aconseguir l'exit i la bellessa femenina, i aquestes no són concients del que pot comportar aquestes pèrdues de pes tan excessives, com pot ser la bulímia, anorèxia,etc... Hi ha investigacions que corroboren que les xiquetes adolescents ja comencen a cuidar de manera excessiva el seu cos. I em va cridar l'atenció el tema de la "dona-Barbie", hi ha molts articles que parlen sobre aquest tema i n'he trobat un que vaig a pujar-lo ací!!

Estaria bé que el llegireu i donareu la vostra opinió, és breu i va acompanyat d'un vídeo de 2 minuts on podeu trobar-se amb noies com aquesta de la foto.

4 comentaris:

  1. Si ja es prou fort que hi haja gent que pense que la primesa es equivalent a la bellessa, el fet de pensar que es pot viure soles a base de aire i llum solar ja es una locura! Es com si acceptarem com a bellessa la desnutrició infantil que hi ha al tercer mon. Lo pijor de tot es que el cas d'aquesta modelo no es un cas aillat, moltes dones pensen igual i s'obsesionen tant que arriven a nivells de desnutrició molt elevats. La qüestió es que podem fer per a combatre açó.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, açò és brutal la veritat. I gent del tercer món, com tu diuus passant fam! i és que al fi i a la cap és una moda, una moda que acaba convertint-se en múltiples enfermetats. I el cas és que si en neguen a menjar rotundament, els remeis no sé quins poden ser!

      Elimina
  2. Estic d'acord amb Vicent, es una locura aquesta moda, i també es una moda amb molt de risc, doncs posa en perill la salut d'aquestes persones.

    Contestant a la qüestio sobre como poder solucionar aquest problema, pense que molta culpa la te la propia persona. Es a dir, un individu te que ser prou fort com per a acceptarse tal i com es, i estar content amb el seu cos. Hi ha que tindre amor propi i açí evitar les presions de les modes i la societat que les fomenta.

    ResponElimina
  3. Pense igual que vosaltres, pero crec que la unica solució que hi ha per a cambiar açò es els mitjans de comunicació, ya que son ells els que trauen a les dones tan primes que ixen en les pasareles de moda, i les joves eu veuen i per aixo pensen aixo. Y tambe, intentar d'alguna forma que els "representants" de les models no accepten que per a ser model hi hasca que pesar "res"

    ResponElimina