Total de visualitzacions de pàgina:

dijous, 24 d’abril del 2014

LES ENTRADES SENCILLES/DINÀMIQUES TAMBÉ FAN PENSAR!!

En la imatge que hi apareix a acontinuació, hi ha o no hi ha moviment? Els colors i la seua disposició juguen amb el nostre coneixement? Si ens fixem sols amb el color blanc, o negre, què és el que està ocurrint?
Després d'estar rumiant una estona, heu tret alguna conclusió? Si heu pensat qualsevol cosa, una idea, el què siga, conteu-m'ho, m'interessa!

7 comentaris:

  1. No es broma, teu jure, he mirat soles el blanc i el péndul es menejava... tinc esquisofrenia? O en que es basa aquest movimemt?

    ResponElimina
  2. Jajaja no, no tens esquizofrènia!! simplement que hi ha moltes imatges que trenquen els esquemes que tenim montants en la ment...juguen amb les nostres nocions amb diferents formes i colors!! I ho dibuixen de tal forma, ho pinten tant minuciosament que ens pareix que la imatge estiga en moviment.

    ResponElimina
  3. Porte una estona mirant i intentant comprendrer el perque, fins que m'he adonat que sempre busquem un perque a tot. A més, el titol diu més del que a simple vista pot parèixer, ja que mai saps que et pot fer pensar o que et pot cridar l'atenció, de seguida m'ha recordat a aquells alumnes que el professor es va trobar entusiasmats amb unes preguntes que lis feia el móbil, al corredor de la facultat, et recordes? Tal volta me n'he anat del que volies transmetre, pero eixa ha segut la reflexió que m'ha vingut a la ment, de sobte. No se si et val... =D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si sí, Persupost, tota opinió és bona! I clar que m'enrecorde d'aquest exemple. Pot ser que el títol atraga més que la entrada, però el que volia era que cridarà l'atenció. A més, al ser una entrada diferent a les altres i és una imatge...

      Elimina
  4. Manu, a mi me ha pasado igual que a Vicent. Creo que esta imagen perfectamente podría ser un mismo ejemplo que el vídeo que nos puso en clase el profesor sobre la Atención Selectiva, es decir, en el momento que solo fijamos nuestra mirada tanto en el color blanco de derecha de la imagen y de la izquierda parece que la imagen del centro se este moviendo al fijar la vista en un color. Pero claro, si nos fijamos en la conclusión que sacas del vídeo del Gorila, en este no "debería verse" como se mueve el péndulo del medio... En fin, no se exactamente que es pero la verdad es que si, se mueve!

    ResponElimina
  5. Després de 5 minuts mirant la imatge he arrivat a la conclusió de que no produix cap efecte en mí. Encara que desitjava que el pendul es moguera no hi ha hagut forma. Tens alguna explicació de perque no puc percebre el moviment?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pense que o bé ho has vist en una pantalla petita, com pot ser la del movil, tot i això jo ho veig igual, o bé perquè no et fixes en un color concret.

      Elimina