Total de visualitzacions de pàgina:

dilluns, 12 de maig del 2014

L'ÉSSER HUMÀ ÉS L'ÚNIC ANIMAL QUE ENTROPESA DUES VEGADES AMB LA MATEIXA PEDRA!!

Hui a classe hem parlat del què és el canvi. Hem dit que "el canvi és inherent a la educació del moviment", hem dit que tot aquell canvi el realitzem per a millorar i no tornar a equivocar-se, per a avançar i no "estancar-se", per a progresar, etc...
Sí, hi estic completament d'acord, però m'ha vingut al cap una dita; i és que "L'ésser humà és l'únic animal que entropesa dues vegades amb la mateixa pedra!!"


L'ésser humà, cegat per la seua suposada inteligència, sol caure dues, o el què és més, o més vegades en el mateix error. Cosa que, per exemple, quan un gos passa per un lloc qe li produeix dolor, ja no hi torna a passar. Açò per què???

Moltes vegades, depenent del tipus de persona, l'error pot afectar d'una o altra manera. O bé et fa canviar per a millor, o bé t'enfonses en aquest, pensant que ja no pots fer-ho, o que no pots millorar... és açò el què ens caracteritza com a éssers racionals, que som capaços d'analitzar els errors i tindre la capacitat de millorar-los, i sols així deixem de ser eternament petits. Repeteixc: "el canvi és inherent a la educació"!

Deduïm, doncs, que en l'aprenentatge hauríem de desobeïr aquella veu que ens diu "no ho tornaré a repetir, total m'ha de eixir malament, com sempre"!! I el per què és molt fàcil, cada error que cometem ens aportarà nous coneixements, què són els que ens fan dia a dia més intel·ligents.

QUINA PARADOXA, NO??



1 comentari:

  1. Molt interessant Manu, mas fet reflexionar i estic totalment d'acord!!!! Tota una paradoxa, com quasi tot el que envolta a la raça humana.

    ResponElimina